Stockholms centrala delar har det mesta, för att inte säga allt. Det är här det största utbudet av shopping, nattliv, kultur och restauranger finns. De flesta som kommer till Stockholm hamnar först vid Stockholms Centralstation. Det är här alla flygbussar och tåg anländer. Bor du i närheten av Centralstationen har du nära till hela city, bland annat med Stockholms mest kända shoppinggata Drottninggatan runt hörnet. Den äldre delen av Stockholm, Gamla stan, är också nära. Du kan både gå och åka kommunalt dit, för att besöka det kungliga slottet eller gå runt och titta på vackra byggnader i trånga gränder.

Stockholms centralstation ligger centralt och har många hotell i närheten.Det finns flera sorters hotell att boka i Stockholm city, och alla är lätta att röra sig till och från. Du även nära till flera olika gallerior som erbjuder både shopping och restauranger. Genom att gå runt i innerstaden får du också se en av de nyare delarna av Stockholm. Det är till stor del byggnader från mitten av 1900-talet.

Det finns mycket att göra på dagarna i city. Många caféer och restauranger att sitta på, vackra parker att umgås i och en mängd affärer att gå i. Området erbjuder det en förväntar sig av en storstad och det finns många hotell i de centrala delarna av Stockholm. Är du här på arbetsresa är det förmodligen i city du vill vara. Det finns goda kommunikationer till alla delar av staden och du kan bo på hotell där du kan slappna av ordentligt, eller använda som kontor. Är du här på nöje gäller samma sak, du har nära till allt och kan ta dig an vilket äventyr som helst.

Hotell kring centralstationen

Alla hotell som ligger Centralt har nära till HötorgetHotellen i centrum har alla olika stil och standard. Bland många andra finns Freys Hotel. Det är hotellet med belgiska influenser. Där finns den populära Belgobaren med över 300 sorters belgisk öl och utsökt mat som även den är Belgieninspirerad. En annan favorit i mångas ögon är det mer Nordeninspirerade Nordic Sea Hotel. Det är ett speciellt och upplevelserikt boende med bland annat den omtalade isbaren. Rummen är dock mycket varmare än baren och erbjuder service på hög nivå.

I närheten av Centralstationen finns Scandic Grand Central. Det är ett ganska nyöppnat hotell med modern design och utmärkt läge på Kungsgatan. Uppskattar du hazardspel finns Casino Cosmopol tvärsöver gatan. Går du vidare mot Centralstationen kommer det fyrstjärniga Best Western Hotel Terminus. Det är ett klassiskt hotell som med sina fyra stjärnor erbjuder det mesta. Det går inte att bo mycket mer centralt än här, det är nära till både det moderna city och till Gamla stan. Hotellet har många rum som alla är olika vad gäller inredning och storlek, ett perfekt boende om du vill leva bra och samtidigt ha nära till allt.

Vill du tillbringa din vistelse med ett av de bästa lägena som finns i staden är Sheraton Stockholm Hotel ett bra alternativ. På Sheraton har du nära till allt. Du är, precis som Beset Western, ett stenkast från vattnet och du har gångavstånd till Gamla stan och det kungliga slottet. Det är även nära till Centralstationen och resten av city, du hittar inget bättre med ett så centralt läge som detta.

I samarbete med booking.com kan vi på Hotell Stockholm Central erbjuda våra besökare att boka hotell med bästa prisgaranti.

Vi hoppas att du ska trivas i Stockholm!

Boka här